Værd at vide, hvis du overvejer et væghængt puslebord

Et væghængt puslebord kan være en sand livredder i mange situationer – hvis du bor trængt, og ikke har plads til at sætte et fysisk puslebord op, så kan et væghængt ét blive din redning. Så kan det nemlig nemt hænges op hvor som helst i hjemmet, uden at det forstyrrer.

Her kan du læse om nogle af de ting, du skal huske at overveje, når du kigger efter et puslebord til væggen. Ligesom alt andet, der har med din baby at gøre, er det bedst at være helt sikker.

Hvor skal det hænge?

Når du kigger på et puslebord til væggen, så er det en god idé at se efter, hvor du har planer om at hænge det. Det kan nemlig have stor betydning for størrelsen.

De fleste vil hænge et væghængt puslebord op på et badeværelse. Det er et rigtig godt sted at se, om du har plads, for det gør afskaffelse af bleer og beskidt vasketøj meget nemmere.

Har du ikke plads på badeværelset, så kan du overveje det lokale, babyen sover i. Hvis baby har sit eget værelse, er det et godt sted at hænge et puslebord. Så er det nemmere at skifte ble om natten.

Sover den lille derimod på dit soveværelse, kan det være en god idé at hænge puslebordet op et andet sted. Såfremt du har en partner, skal de nemlig ikke vækkes, når det er din tur til at stå op om natten og se til den lille.

væghængt puslebord

Skal der være opbevaring?

Ikke alle pusleborde kommer med opbevaring, slet ikke når der er tale om et væghængt puslebord! Men de kan findes, og de er utrolig praktiske.

I et væghængt puslebord kan du sætte ekstra bleer, cremer, babypudder og -servietter, og eventuelt ekstra af det legetøj, der får dit barn til at falde til ro. Så har du det hele lige ved hånden, og du kan nemt skifte bleen – også når du står alene med opgaven.

Et puslebord til væggen med opbevaring er guld værd for alle forældre og børnepassere. Det gør det nemt at organisere det forskellige ting, så hverdagen bliver lidt lettere – og så baby ikke bliver utålmodig.

Pris og kvalitet af et væghængt puslebord

Et væghængt puslebord af en god kvalitet kan godt blive en smule dyrt, især hvis der er opbevaring i. Men du er nødt til at tænke på, hvor godt og stabilt puslebordet skal fungere.

Du betaler for en vis kvalitet, og puslebordet skal kunne holde din baby sikkert på plads. I forlængelse af dét skal du også læse nøje, hvordan puslebordet skal hænges op, og hvor meget vægt, det kan kapere. Du skal vide, hvilken vægtype, du har, og hvordan du bedst muligt sikrer et væghængt puslebord.

Stabilitet og sikkerhed er alfa og omega, når det kommer til et væghængt puslebord. Læs altid instrukser eller få hjælp, hvis du er i tvivl. Et væghængt puslebord kan være en kæmpe hjælp, men kun hvis du ved, hvad du foretager dig.