Sådan laver du de perfekte negle

tekst

Interesserer du dig for negle? Eller drømmer du om selv at kunne lave de perfekte negle? Dette er noget, som du sagtens lære. Det eneste, du skal huske, er, at ligesom med alt andet, så kræver det øvelse, før du bliver god til noget.

Hvis du gerne vil i gang med selv at lave negle, så er det første, du skal gøre at sikre dig, at du har det rigtige udstyr. Her er bl.a. neglefile enormt vigtigt. Grundlaget for at kunne lægge en pæn lak er nemlig, at dine negle er fine og rene. Læs mere her.

Et stort udvalg af neglefile

Når du skal i gang med at lave din egen manicure, så er det vigtigt, at du har nogle gode neglefile. Du bruger neglefile til at slibe dine negle, så de får en pæn og blød kant. Dog kan du også bruge neglefile til at rense dine negle, hvilket også er enormt vigtigt.

Hvis du ikke allerede har en god neglefil, må du ud og købe en. Køb over 10 forskellige neglefile her. Med flere forskellige neglefile kan du udføre et stykke neglekunst, som ser så professionelt ud som muligt.

Det er oplagt at købe neglefile over nettet. Her finder du nemlig det største udvalg. På den måde kan du sikre dig, at du får en neglefil, som er den bedste for dig.

Udover neglefile er der også andet udstyr, som du kommer til at få brug for. Her er neglelak naturligvis helt essentielt.

pink negle

Rene og fine negle

Inden du kan lægge en fin manicure, er det vigtigt, at dine negle er rene og fine. Men hvordan får man nogle rene og fine negle? Det handler kort sagt om, at du skal sørge for at pleje dine negle.

Det er en god idé, at du vender dig til at file dine negle i stedet for at klippe dem. Det er derfor, at neglefile er så vigtige. Når du filer neglene i stedet for at klippe dem, har du større kontrol med resultatet. Du får også en kant, som er blød og rund, i stedet får én, som er skarp og kantet.

Det er også vigtigt, at du sørger for at fjerne evt. skidt og snavs, som sidder under dine negle. Igen kommer neglefile dig til hjælp.

Du bør også sørge for at skubbe dine neglebånd ned, og du kan evt. pleje dine negle med en olie. 

Vær kreativ med neglelak

Når du har filet dine negle ved hjælp af neglefile, og dine negle er rene og velplejede, kan du gå i gang med lakken. Hvis du vil være rigtig professionel, skal du først lægge en undercoat. Dette er en gennemsigtig lak. Herefter kan du slå dig løs med diverse farver og mønstre. Her er det kun fantasien, der sætter grænser.

Til slut er det godt at lægge en topcoat. Denne sørger for, at din neglelak holder i længere tiden uden at blive blakket. En topcoat er en gennemsigtig form for neglelak.