Hold havefest i vintermånederne


Vintervejret har nu lagt sig over det danske land, og det betyder at mange venner og familier mødes indendørs. Hvis du, af sundhedsmæssige årsager, endnu ikke føler dig tryg ved at mødes indenfor, hvor luften er tung og ikke ventileret, er der heldigvis stadig god mulighed for at mærke den venskabelige varme, selv hvis festen holdes udendørs. Du kan nemlig leje et telt og en varmekanon!

Hold havefest i et lejet telt

Du kan for eksempel med fordel holde en havefest for venner og familie. Særligt i det danske vintervejr, der ofte byder på regn og kulde, er det selvfølgelig ikke den nemmeste løsning i verden. Det er imidlertid helt sikkert den mest sikre, og med ganske nemme og billige løsninger, kan du gøre det mindst lige så hyggeligt som enhver anden fest.

Først og fremmest bør du kraftigt overveje et havetelt eller lignende, der kan beskytte jer mod vind og vejr. Den slags kan heldigvis lejes ganske nemt og billigt i lige den størrelse, du har brug for. Med sådan et havetelt kan i altså mødes, feste og have det hyggeligt sammen uden at være bange for at paptallerknerne flyver væk, eller at kjolerne bliver våde.

Hold varmen med en god varmekanon

Det er selvfølgelig ikke det eneste aspekt ved vintervejret, der afholder mange fra at mødes indendørs. En anden stor faktor er nemlig kulden. Det er de færreste, der ønsker at blive særligt længe til selv den hyggeligste fest, hvis de ikke kan holde varmen. Den problematik kan du dog komme ud af ved at leje en varmekanon. Ligesom det er tilfældet med havetelte, er der i dag masser af gode og billige muligheder for at leje en varmekanon over hele landet.

Det store udbud betyder som sagt en god pris, men det betyder også stor variation. Derfor kan du for eksempel leje en stor, dieseldrevet varmekanon. Til de mindre fester kan du imidlertid også bare leje en lille, elektrisk varmekanon.

Inden du bare lejer den første og bedste varmekanon, du kan finde, er der dog et par ting, du bør se efter. Først og fremmest kan det være praktisk smart at vide præcis hvor meget brændsel eller spænding, din varmekanon kræver. På den måde undgår du at stå til en utroligt kold havefest. Du kan ligeledes med fordel regne lidt på, hvor mange varmekanoner, du har brug for, ved at kigge på luftmængden og ydelsen. Med bare et par simple udregninger, kan du sikre dig en varm og tør havefest.

Husk mad og aktiviteter

Det alene udgør selvfølgelig ikke en god havefest. Varmen fra gode venners lag er selvfølgelig mindst lige så meget værd. Tænk derfor også over, hvem du kan og bør invitere, hvad I skal lave og hvad I skal spise. Særligt i vintervejret er de to sidste vigtige, for I kommer nok ikke til at gå en tur eller spille havespil. I stedet kan du arrangere brætspil, et par fysiske lege i teltet og masser af lækker varm suppe. Så er du sikker på en god fest.