Udnyt din tid effektivt i træningscenteret med reformertræning på Frederiksberg 

Reformertræning er en af de nyere træningsformer du kan finde i træningscenteret og alligevel er den en teknik med rødder mange årtier tilbage i tiden. Med reformertræning anvender du udelukkende én enkelt maskine under hele træningsforløbet hvor tempo, øvelser og intensitet varierer. Det er efterhånden blevet en populær træningsform, der tager udgangspunkt i pilates og hele kroppen trænes på en og samme gang, med fokus på kropsbevidsthed og kontrol. Find den rette reformertræning på Frederiksberg og kom i gang allerede i dag ved at book reformertræning på et hold der passer sig.   

Reformertræningens historie 

Reformertræning eller reformer pilates som det også kaldes, er teknikker som blev anvendt allerede 1880, da den tyske Joseph Hubertus Pilates udviklede end træningsform, der kunne anvendes til de sårede soldater i sengen. Således kunne der helt uden hjælpemidler, foruden sengelejet, opnås en bedre fysik og dermed en hurtigere rehabilitering efter krigsskader. Det var en måde at træne både cardio og styrke mere eller mindre sengeliggende.  

Teknikken bag træningsformen som Pilates udviklede, findes den dag i dag og i dag er reformer med direkte linjer og inspiration fra genoptræningen der den gang viste sig yderst effektiv.  

Og nu kan du finde reformertræning på Frederiksberg og mange andre steder 

Reformertræning kræver kun et enkelt redskab  

I stedet for at du skal gå fra den ene træningsmaskine til den anden i træningscenteret for at opnå træning af hele kroppen, kan du med reformertræning samle det hele på en og samme maskine eller træningsredskab. Her kan du nemlig få brugt hele kroppen, ved særlige øvelser, på en reformerbænk. Reformerbænken er udstyret med en vogn, der kan bevæge sig frem og tilbage og her er det din egen kropsvægt der afgør, hvor stor en modstand du skal opnå. Du kan være placerende liggende, siddende eller stående på en reformermaskine og dermed også få brugt hele kroppen, i præcis den intensitet som du ønsker.  

Træn cardio og styrke på en og samme tid  

Reformertræning varierer i styrke og intensitet hver gang du er på bænken. Du træner både cardio og muskelstyrke og forbedrer derfor hurtigt dine fysiske sundhed. Der er her flere fordele, ved at du både opnår opstramning, styrke og en bedre balance. Derudover opnår du en større kropsbevidsthed samt en bedre smidighed. Det er den perfekte kombination at styrketræning og udstrækning, der giver de bedste betingelser til din krop, hvis du gerne vil forbedre det fysiske.  

Tilpas belastningen til din egen styrke  

Når du træner ved hjælp af en reformerbænk, så er det primært din egen kropsvægt der sørger for den modstand som du opnår. Der udover er de forskellige øvelser med til at give en variation i en uendelighed, så du kan øge udfordringerne undervejs, i takt med at du opnår mere styrke og bedre balance samt kropskontrol.  

Med reformertræning får du tilpasset træningen til din egen styrke og det ses, at der opnås meget få skader eller overbelastninger når der anvendes en reformerbænk til den komplette træning i træningscenteret. Skulle du få lyst til at give det et skud og se om det er noget for dig, så kan du finde reformertræning Frederiksberg allerede i dag og komme et skridt nærmere den krop du ønsker.