Ingen fest uden fadølsanlæg!

Lad os se det i øjnene: En fest er ikke en rigtig fest uden fadøl. Masser af fadøl. Og den bedste fest – ja, den har et fadølsanlæg. Der findes simpelthen ikke en bedre måde at pifte en fest op på end med kolde øl fra fad.  

Fadølsanlæg findes i alle størrelser og designs, så du kan få netop det fadølsanlæg, du skal bruge til din fest! Det er muligt at købe anlæg, der kan servere op til 200 liter i timen – det burde vist være nok.  

Så skal du holde et brag af en fest? Så gå ind på https://tapshop.dk/collections/fadoelsanlaeg og se mulighederne.  

Billig og effektiv 

Ikke nok med, at det i forvejen er sygt blæret at have sit eget fadølsanlæg, så er det også en billig og effektive måde at servere øl på. Frem for at skulle købe kasse efter kasse, ramme efter ramme og slæbe rundt på store pantsække – ja, så skal du bare købe en fustage. Det bliver ikke lettere.  

På den måde slipper du for at køre til Tyskland, låne trailer og frem og tilbage. Nu er der bare dig, fustagen og et fadølsanlæg.  

Måske tænker du, at et fadølsanlæg måske er lige i overkanten. Det behøves det faktisk slet ikke at være.  

Det er muligt at få såkaldte Pygmy fadølsanlæg – de er små og en del billigere end de store modeller. Det er et perfekt anlæg, hvis du holder en mindre fest, hvor der ikke skal svinges litervis af øl over bordet. 

Måske tænker du så nu, at det måske lige er i underkanten. Bare rolig! Det er også muligt at få kæmpemæssige fadølsanlæg. De helt store af slagsen kan servere op til 200 liter kold fadøl i timen. Så er der ingen, der kommer tørstige hjem fra din fest!  

Let at sætte op og bruge  

Det fedeste ved et fadølsanlæg er, hvor praktisk det er. Frem for at skal anskaffe et kæmpe køleskab eller have et par bajer i bunden af poolen – ja, så er de kolde bajere samlet et sted.  

Derudover kan folk servere for sig selv. Så behøves du ikke at løbe frem og tilbage og lege tjener.   

Det er også overraskende lette at opsætte. Det er muligt at anskaffe sig ”plug-n-play” modeller, så det hele er på plads. Køber du sådan et anlæg, er det eneste, du mangler, blot fustager og koblingen til fustagerne.  

Køber du en regulær model, skal du huske at medtænke luftkompressor. Uden en luftkompressor kommer du ikke til at få en eneste kold fadøl.  

Derudover skal du også ved nogle modeller selv tænke på regulering af CO2/N2. Det gøres simpelthen ved at købe en regulator. Det er regulatoren, der gør det muligt at få øllen ud af fustagen.    

Findes der noget bedre end en iskold fadøl en sommeraften, mens fuglene synger og solen går ned? Næppe – så hvad venter du på? Bliv sommerklar med et fadølsanlæg, så du kan pifte dine havefester op og imponere dine gæster. Ingen skal jo gå tørstige hjem!