Guide: vælg den perfekte gave til en gravid kvinde

tekst

Skal du give en gave til en gravid kvinde, men ved du ikke hvad du skal købe? Så får du her 4 bud på gode gaver til gravide kvinder. Det er nemlig ikke alle, der ønsker sig babytøj eller cremer til maven, og så kan det godt blive lidt svært.

Den perfekte værtindegave til den gravide

Tit og ofte kommer man med en flaske vin og lidt chokolade i værtindegave. Men hvor sjovt er det lige at få alkohol i gave, når man er gravid? Ikke særlig sjovt. Der kan være mange måneder til at man kan nyde vinen og det er lidt ærgerligt. Men faktisk kan du i dag få virkelig god vin helt uden alkohol. Derfor kan du stadig sagtens give den klassiske værtindegave til en gravid kvinde. Køb alkoholfri rødvin og hvidvin og hun kan få lov at nyde et dejligt glas med det samme. Du kan tro at en gravid kvinde vil sætte meget stor pris på, at du kommer med alkoholfri vin til hende fremfor en almindelig flaske vin.

alkofri vin

Gaven til babyshower

Til et babyshower er det næsten altid gaver til baby eller cremer til mor. Hvis du gerne vil finde på noget helt andet eller hvis ved at din veninde ikke mangler hverken babytøj eller cremer, så er det selvfølgelig en lidt ærgerlig gave at give. Plejer du og din veninde at nyde god vin til jeres middage, så kan alkoholfri vin også her være en rigtig god gave. Det er sjældent at andre tænker over at købe gaver i den stil og ofte er det den gravide selv, der må medbringe alkoholfrit vin, hvis hun også vil have. Så med en alkoholfri vin, viser du at du virkelig tænker på hende og prøver at gøre det så godt som muligt for hende selvom hun er gravid.

Barselsgaven

Er det dig der står for barselsgaven til din gravide kollega? Så er det som med så mange andre gaver til gravide oplagt at købe en lille ting til babyen der snart kommer. Det kan du også sagtens gøre og specielt hvis du kender din kollega godt og ved hvad hun står og mangler til sin baby. Ellers kan det være en jungle at finde rundt i hvad for nogle babyting som du skal købe. Der findes nemlig stort set alt mellem himmel og jord lavet til babyer. Derfor er det ikke umiddelbart en nem opgave, du er blevet sat på, hvis ikke det er en meget tæt kollega du skal købe gave til. Men en kurv med godter og lidt godt til ganen går man aldrig forkert med – heller ikke til gravide. Køb masser af lækre sager det kan blandet andet være slik, chokolade og gode chips. Top derefter kurven op med en rigtig god flaske alkoholfri vin og skriv hende et sødt kort om at hun skal gå hjem og nyde den sidste tid alene med sin mand inden den lille baby kommer.