Rammer til dine plakater – lidt finere end bare en plakat

tekst

Plakater kan være rigtig mange ting. Det kan være de slags plakater, man havde da man var ung. Det kan også være børneplakater, sjove plakater eller flotte maleri agtig plakater. Men uanset hvad, er plakater ikke altid det smarteste at hænge op, med sådan noget klister til væggen. Læs her om plakatrammer, og hvorfor de er nødvendige. 

En ramme til plakaten – så hænger den fast 

Vi har sikkert alle prøvet det at hænge en plakat op, og det er bare nært umuligt. Nogle vægge er bare ikke så gode til at tage imod det der klister. Når man endelig tror den hænger der, falder den bare ned i hovedet på en, midt om natten. Det er ikke smart, og det er et irriterende arbejde. 

Men man kan jo hænge en plakat op på en anden måde. Den måde, er ved at få en ramme til plakaten, så det er rammen der skal sættes op. Plakatrammer falder ikke bare lige ned, da man jo ofte bruger nogle søm til dette. Nu sidder rammen altså ordentligt fast og dermed også plakaten. Du kan desuden altid skifte plakaten ud, uden at skulle hænge en ny ramme op. 

Ofte skifter man jo hurtigere plakater ud, end malerier. Derfor er det bare lidt nemmere, hurtigt at kunne skifte den ud, uden at skulle arbejde på at hænge noget op igen. Plakatrammen er allerede klart til den nye plakat. 

Plakater er skrøbelige 

Plakater er ikke helt ligesom malerier. De er mere skrøbelige. De kan hurtigt gå i stykker, få en plet på sig eller andet lignende. Derfor skal man altså også passe ordentligt på dem. Det går ikke du sprøjter med vand omkring den, for så kan man sikkert altid se den lille plet vand. Men der er en smart og nem måde at passe på din plakat på. En billedramme med glas, kan beskytte din plakat, så vand og berøring ikke bare lige ødelægger plakaten. 

Et flottere look end bare et stykke papir 

Hvis man vil have plakater hængende rundt omkring i hjemmet, som i køkkenet, stuen eller soveværelset, ser det ikke så flot ud. Det er bare et stykke papir, der ikke sidder helt perfekt og fladt på væggen. Men igen, kan det blive meget flottere. Med en plakatramme sidder plakaten altså helt fladt. Det ser finere ud, nærmest ligesom et maleri. 

På den måde behøver man ikke bruge alverdens penge på fine malerier. Man kan sagtens finde lige så flotte plakater, som malerier, og derefter bare give den en flot ramme. Så er det lige så elegant, flot og fint som ethvert maleri. Det er i hvert fald også billigere, og du kan altid skifte plakaten ud, hvis du bliver træt af den. 

Derfor er plakater bare lidt bedre med plakatrammer. Det er flottere, nemmere, smartere og passer på din plakat for dig. Derfor burde du overveje en plakatramme til dine plakater derhjemme.