Opgrader din garderobe med et strejf af Mellemøsten

For de fleste mennesker har det en stor betydning, hvordan man klæder sig. Nogle går selvfølgelig mere op i det end andre, og bruger virkelig deres tøjvalg som en del af deres personlige udtryk. For andre er der måske ikke den store tankevirksomhed bag hvordan man klæder sig, men alligevel er det jo med til at definere det indtryk andre får af os, når de møder os. Uanset hvor meget du går op i mode, vil du dog helt sikkert sætte pris på det danske tøjmærke KARMAMIA Copenhagen, hvis du altså elsker at gå i lækkert tøj til kvinder. Alle KARMAMIA styles laves i Dubai af lokale skræddere, og det er med til at give det smukke tøj et mellemøstligt præg.

Mode på en anden måde

KARMAMIA Copenhagen er grundlagt af Mia Louise Jellig-Nielsen, som er firmaets kreative direktør. Hun har en baggrund inden for journalistik, og hendes smukke tøj ses ofte båret af bl.a.  tv-værter, bloggere og kendte influencere. KARMAMIA har rod i Skandinavien, men sammen med inspirationen fra Mellemøsten giver det et unikt udtryk. Mia Louise bor tæt på de lokale skræddere, der håndsyr hver eneste stykke tøj, og på den måde har hun et nært indblik i produktionen. Bæredygtighed og lang holdbarhed er vigtige værdier for Karmamia, og de tidløse prints, der kendetegner tøjet gør, at kollektionerne fra KARMAMIA Copenhagen holder i mere end en enkelt sæson.

https://www.fashiondeluxe.dk/karmamia-copenhagen/

Unikt og tidløst udtryk, med fokus på kvalitet for alle

Tøjindustrien er med til at udlede meget co2, og derfor er det vigtigt med mærker som KARMAMIA. Her tænkes nemlig over at producere tøjet på en så skånsom måde for miljøet, som det er muligt. For eksempel er de fleste stoffer, der anvendes til produktionen, et kunstigt satin materiale i høj kvalitet. Dette kræver mindre vand end f.eks. bomuld til produktion, og på den måde reduceres omkostningerne. KARMAMIA fokuserer også på at skabe tøj, der ikke begrænser sig til brug i en enkelt sæson. Tøjet er klassisk, men med et moderne look. Mange tidløse prints, herunder leopard -og camouflageprints, medvirker til at tøjet kan bruges på mange forskellige måder. På den måde bliver KARMAMIA hurtigt en favorit i enhver garderobe.

Find elegant modetøj med fokus på pasform

Det behøver ikke være ubehageligt at klæde sig smart, og derfor har KARMAMIA Copenhagen også fokus på pasform og komfort. Det skal føles lækkert at klæde sig lækkert, og dette vil mange kvinder helt sikkert sætte pris på. Faktisk er KARMAMIA allerede blevet et populært brand, og forhandles således både i Danmark, Norge, Italien, Færøerne og flere andre steder. Hvis du er blevet lun på at købe tøj fra KARMAMIA, er det en god ide at besøge Fashiondeluxe.dk. Her har man håndplukket nogle af de smukkeste styles fra KARMAMIA, som du nemt kan få fingrene i hjemme fra stuen. Du får gratis fragt ved køb over 299 kroner, og kan også besøge den fysiske butik i Odense. Et elegant indspark til din garderobe, behøver altså ikke være langt væk!