Med Beachflag sikrer du god synlighed

Med Beachflag kan du opnå flere ting. De er for det første ekstremt synlige, og med det rette Beachflag design sikrer du god branding af dit produkt. Men de er også med til at skabe flotte rammer omkring dit event, og er med til at få dit arrangement til at se mere professionelt ud. 

Hvad er et Beachflag? 

Du har helt sikkert set dem. Men har måske ikke være opmærksom på at de hedder Beachflag. Et Beachflag er et aflangt lodret flag, der ofte leveres som en samlet pakke med stænger og mulighed for at holde flaget fast, er lette at sætte op, og som der bliver lagt mærke til. De findes i forskellige størrelser afhængig af behov og kan benyttes både udendørs og indendørs. 

De er perfekte til at stå uden for en butik for at skabe opmærksomhed eller de er gode ved events til at være med til at danne rammerne. Og så gælder det om at få sit budskab frem på flaget. 

God synlig for lille beløb 

Faktisk er det ikke dyrt at få lave Beachflag design. Du bliver hos www.signmanager.dk overrasket over, hvor lav prisen for en samlet produktion med layout, print og komplet leveret bliver. Det er en billig reklamesøjle, der er hurtig og let få produceret. Faktisk er det muligt at bestille online, hvor der blot skal udfyldes med diverse informationer, og komme med ønsker om dit Beachflag design. Så får du designet retur til godkendelse, og lynhurtigt har du et Beachflag. 

Forskellig former og størrelser 

Når du bestiller Beachflag, eksempelvis online, så kan du ofte vælge mellem forskellige størrelser og former af Beachflag. Det er klart at de højeste giver mest synlighed og selvfølgelig har en højere pris. Desuden findes Beachflag i runde og firkantet former. Det er er bare at finde den form, som du bedst kan lide og selvfølgelig får lavet det rigtige Beachflag design. 

Som afmærkning og vejvisere 

Ud over synlighed eller branding kan Beachflag også noget andet. Specielt ved udendørs events kan de fungerer som afmærkning af et område på en super god måde. De kan ses lang vejs fra, så man ikke er i tvivl om formået med Beachflagene. Desuden kan flagene benyttes som vejvisere. Dette kan være til udgange, til toiletter eller som overgange i et eventområde. Det er bare at få lavet det rette Beachflag design. Vælger man de højeste modeller, så kan folk ikke misse budskab. 

Foden er vigtig 

Når du bestiller dit Beachflag, skal du have øje for hvilket underlag, som flaget skal bruges på. Der findes nemlig forskellige måder at holde flaget fast på. De oprindelige Beachflag blev boret ned i sandet, og dette er stadig en god mulighed. Skal flagene stå på en hård overflade er der mulighed for sand- eller vandsæk, der kan holde flaget på plads. Men det er selvfølgelig vigtigt, at du finder den rette løsning, der passer til dit behov. 

Vind 

I øvrigt Beachflag er monteret et leje, så flaget vender i forhold til vinden. Dermed står selv flaget med dets Beachflag design altid tydeligt, og budskabet kommer ud. Men er vindhastigheden højere end 10 m/s får de fleste Beachflag dog problemer.