Find det rette foder til din gnaver

Med en gnaver som kæledyr i hjemmet, skal omgivelserne tilpasses. Der skal sørges for sikkerhed, så det elskede kæledyr ikke kommer til skade, og der skal skabes et lunt og roligt hjem, som dit kæledyr kan trække sig tilbage til, når energien skal fornyes. I sidste ende er der mange faktorer, du skal forholde dig til, så din gnaver kan leve trygt og godt. Med hensyn til en af de mest essentielle faktorer for dit kæledyrs velbefindende kan foder hurtigt bliver et stort spørgsmålstegn. Mange vælger ofte den billige og lette løsning, men her er det vigtigt at være grundig og opmærksom. Ved at tage den billige løsning udsætter du dit kæledyr for en usund kost, som kan resultere i sygdomme. Dermed kan det rette dyrefoder omvendt være med til at give din gnaver et længere og sundere liv.

supreme science selective

Få en sund gnaver

Med en sund kost følger en forhøjet aktivitet. Ved at vælge det rette foder til din gnaver optimerer du din chance for en frisk og aktiv legekammerat. Når du skal på jagt efter det mest næringsgivende foder, skal du ikke lede særlig langt, før du støder på troværdige leverandører. Med Supreme science selective foder til gnavere er du sikret dig en høj kvalitet. Her er balancen mellem fiber, fedt og vitaminer sat i fokus, så din gnaver ikke bliver for overvægtig eller underernæret. Læs mere her og find det rette produkt af Supreme science selective foder. I mange andre varianter af foder, er der et forhøjet brug af sukker, som kan gøre skade på fordøjelsen hos din gnaver, men med supreme science selectives foder er du sikret dig en sund gnaver. Med dette slags foder gavner både fordøjelse, pels og tænder.

Gør foderet og godbidder til en leg

Du kan på mange måder inddrage foder fra Supreme science selective, samt godbidder i en fællesleg. Der findes et hav af forskelligt gnaver dyrelegetøj, som både udfordrer din gnavers sanser, og som underholder resten af familien. Eksempelvis kan et snack-puslespil være med til at styrke kæledyrets lugtesans. På samme tid kan du inddrage dit Supreme science selective dyrefoder, som en fortjent belønning eller til at vejlede. Ved at bruge sanserne finder gnaveren frem til den rette låge og belønnes med en godbid. 

Med det rette foder længere levetid

Der er mange måder, hvorpå Supreme science selectives foder kan bruges. Men grundlæggende er det rette foder med til at gøre dit kæledyr i stand til at leve et længere liv. Med science selective kaninfoder er de små pallets med til at sikre en sund slidning af tænderne. Det kan være vigtigt for kaniner at få modstand på tænderne, da deres tænder vokser hele livet. Uden den rette slitage bliver tænderne for lange og forhindre kaninen i at spise. Det er vigtigt, at foderet spejler den samme naturlige kost, som kan findes hos vildtlevende gnavere. Undgå derfor foder med for meget sukker, men hav fokus på foder med et højt fiberindhold til gnavere. Når kosten er på plads, vil du se et mere aktivt og sundt kæledyr, som vil trives i familien. Så vælg Supreme science selective foder, så du kan sikre dig et længere liv sammen, dig og din gnaver.