En sundere hverdag uden cigaretrøg

Et rygestop kan ofte være en kedelig og hårdnakket affære, men du kan heldigvis finde et fint kompromis gennem e cigaretter. E-cigaretter kan være en erstatning for cigaretten eller fungere som hjælp til rygestop.

Der findes utallige modeller, som yderligere kan kombineres med lige præcis dén smag, som netop du foretrækker. Er du mest til en sommerlig smag af ananas eller en slikagtig smag af lakrids?

Du kan vælge mellem utallige smage opdelt i kategorier såsom sødt eller frisk, eller du kan nøjes med den velkendte smag af tobak. Men der er altså flere gode grunde til at vælge e-cigaretten frem for den rigtige cigaret.

Du kan spare penge, mens du forbedrer din sundhed

Det ER billigere at dampe på e-cigaretter, ligegyldigt hvad dit daglige forbrug af cigaretter lyder på. Du sparer altså penge, som du kan bruge på andre fornuftige ting, samtidig med, at du forbedrer din sundhed og dit personlige velvære.

En hel anden bonus er, at du slipper for lugten af røg, som selv én, der ryger som en skorsten, kan væmmes ved – og det vil du helt klart blive godt tilfreds med i længden.

Dampen fra e-cigaretter kan desuden nemt nydes i hjemmet, da dampen hverken sætter sig i hverken tøj eller møbler. Du er derfor heller ikke til gene for menneskerne omkring dig, der ligeledes bliver udsat for passiv rygning ved forbrug af almindelige cigaretter.

Damp fra e-cigaretter er bedre for lungerne

Afhængigt af hvilken størrelse e-cigaret, du vælger, kan mængden af damp justeres. Du indånder som regel mindre damp i de mindre e-cigaretter, men det skal ikke afholde dig fra at vælge en større model.

Dampen kommer som oftest blot ind i mundhulen for derefter at blive pustet ud igen. Den damp, der alligevel formår at bevæge sig i lungerne, forsvinder på samme vis som andre væsker i kroppen.

Det smarte ved e-cigaretterne er selvfølgelig også, at du ikke behøver have nikotin i din såkaldte e-væske eller e-juice.

Du kan dermed dampe alt det, som du vil, mens du føler, at du ryger en cigaret, men uden at skabe yderligere afhængighed. Ønsker du blot et sundere alternativ til cigaretten, kan du også vælge en nikotinstyrke, der svarer til dit normale forbrug.

Meget billigere i længden

Cigaretter er ikke længere en billig fornøjelse. Hvad end du er storryger eller festryger, er e-cigaretter langt billigere i det lange løb. Det kan virke uoverskueligt at komme i gang med at dampe, men der findes utallige (billige) løsninger til dig, der ikke kender meget til e-cigaretter.

Der findes mange forskellige startpakker, der kan hjælpe dig på vej. Med et enkelt klik og ud fra din prisklasse, kan du få alt det tilbehør, du har brug for, når du skal i gang med at dampe.

Du kan også finde masser af smart tilbehør til din e-cigaret såsom en keyhanger, et battericover eller et værktøjssæt, hvis uheldet skulle være ude.