Dansk kvalitetshåndværk i amerikansk luksus

Centreret omkring valnøddetræet designer og producerer den danske designvirksomhed håndlavede kvalitetsprodukter. Alt fra idé til handling foregår på værkstedet i København og spænder over alt fra smukke smørebrætter til imponerende konferenceborde.

Noyer

Designvirksomheden Noyer har valnøddetræet som deres centrale hovedelement i alle deres produkter. Noyer, der betyder valnød på fransk, er valgt på baggrund af dets smukke udseende i færdige produkter, det er spændende at arbejde med og er vigtigt af alt utrolig formstabil.

Unikt skandinavisk design

Selvom produkterne hos Noyer er lavet af amerikansk valnøddetræ, er det ikke til at tage fejl af inspirationen fra klassisk nordisk design. De rent visuelt skarpe produkter og bløde kanter taler lige ind i den nordiske ånd og findes over alt lige fra sofaborde til knivmagneter. På den måde kan du sikre, at den stilrene nordiske stil går igen i alle rum uden at være nervøs for, at det hele går i et med hinanden.

Det stilrene design går ikke udover kvaliteten og man skal derfor ikke være nervøs for at invitere gæster over. Med et lækkert spisebord valnød, der tillige har tillægsplader, har du plads til mange timers underholdning med dem, du har kærest. Et spisebord i valnød har i designprocessen være igennem alle faser for at sikre den flotteste løsning, selv når tillægspladerne er monteret. Med et specialudviklet tillægspladesystem har de hos Noyer nemlig sikret, at bordet er mindst lige så flot, når pladerne er monteret, som når de ikke er i brug. Derudover er et spisebord i valnød af høj kvalitet, så bordet er slidstærkt og funktionelt i mange år. Et spisebord i valnød har selvfølgelig valnøddetræets ikoniske, mørke farve, så alle vil kunne se, at du ejer et spisebord i valnød.

Fem vigtige kriterier

Hos Noyer arbejdes der ud fra fem væsentlige principper, der er med til at sikre, at kunderne får et unikt produkt kun de har, der samtidig efterlever høj kvalitet:

  1. Det skal være funktionelt
  2. Det skal være holdbart
  3. Det skal være smukt
  4. Det skal ikke lige noget, vi har set før
  5. Der skal være plads til at lege

De fem kriterier afspejler sig i Noyers færdige produkter, der hver især er noget helt særligt. De tillader sig netop at lege undervejs for at sikre, at hver Noyer-produkt er unikt, men den afsluttende finish er altafgørende for det endelige produkt. Det er derfor kendetegnende for Noyers produkter, at de er skarpe, men har bløde vinkler, som sikrer det helt rigtige udtryk.

https://www.noyer.dk/produkterne/spisebord-i-valnoed/

Stilrene detaljer

Selv når der ikke er middagsselskaber, er der ingen skam i at gå op i stilrene og kvalitetssikre produkter, der holder år efter år. Noyer har med sine produkter sikret, at uanset hvilket rum du står i, så er der tænkt på kvalitet og udseende. Uanset om der skal forberedes mad, læses i en bog eller opbevares knive, så har Noyer tænkt på det hele. Det ses tydeligt, at det kun er fantasien, der sætter grænser, men at der ikke går ned på kvalitet i deres produktudvikling.