Bliv klar til stranden med disse tips

tekst

Det kan godt være, at foråret kun lige er begyndt. Men inden vi ved af det, så er det sommer, og så er det tid til at hoppe i vandet og tage på stranden. Elsker du også at tage på stranden? Så skal du huske at blive klar til det. Læs rådene her 

Få en ny bikini 

Hvis der er noget, der gør en klar til stranden, så er det at få en ny bikini. Man får bare mere lyst til at tage på stranden og tage ud og bade, hvis man har noget nyt badetøj at gøre det i. Du kan f.eks. vælge at få bikini hipsters, hvis du gerne vil have noget, der dækker lidt mere end en almindelig bikiniunderdel. Almindelig bikiniunderdele kan være noget så små, og det er ikke alle, der synes, at de er lige rare at have på. Du kan få bikini hipsters i mange forskellige farver og mønstre, så du kan helt sikkert finde bikini hipsters, der passer til dig. Her kan du også vælge, om du vil have et sæt, der matcher, eller om du vil lave et ”mix and match”, hvor overdel og underdel egentlig ikke passer sammen. Det kan stadig se ret cool ud! 

Husk solcremen 

Hvis du skal på stranden, så er det vigtigt, at du husker solcremen. Det er også vigtigt, at du sørger for at smøre på i løbet af dagen, og at du huske at bruge vandfast solcreme.  

Husk håndklæde 

Når du skal ud og bade, og når du skal ligge på stranden, så er det vigtigt, at du har et håndklæde. Det kan være en god idé både at have et håndklæde til at tørre sig i og et til at ligge på. Det, du skal ligge på, det skal selvfølgelig være stort, så du ikke får sand på kroppen. Det er jo ikke særlig rart. 

Husk at tage vand med 

Når det er varmt udenfor, så er det vigtigt, at man sørger for at holde sig dehydreret. Hvis du skal på stranden, hvor det er varmt, så skal du være sikker på at have noget vand med.  

Husk at have mad med 

Hvis man skal være på stranden i mange timer, så er det også en god idé at have noget mad med. Det er ikke bare praktisk, det er også hyggeligt. Du skal naturligvis tage noget mad med, der er nogenlunde nemt at spise, når man er på stranden. Ikke noget, der kræver forberedelse på stedet. 

Solbriller og underholdning 

Hvis du godt kan lide at underholde dig selv, når du er på stranden, så kan det være, du skal tage et magasin med eller en god bog med. Når man skal læse, mens solen skinner udenfor, så kan det være nødvendigt at have solbriller på. Ellers kan det godt være svært at se noget som helst. Nu har du vist fået en nem og overskuelig liste over, hvad du skal have med, næste gang du skal på stranden.